Biesbosch Evenementen

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Op zoek naar een leuk personeelsuitje ?

Wij verzorgen activiteiten op het gebied van sport, spel en ontspanning

Biesbosch Evenementen is gespecialiseerd in het organiseren van complete arrangementen voor groepen. Bijvoorbeeld voor een van de personeelsuitjes in en rondom de Biesbosch.  Daar wacht u een dag vol spel en avontuur. Of juist ontspanning en rust. Volledig afhankelijk van uw specifieke wensen vullen wij de dag voor u in. We zorgen voor een prettige balans tussen actieve momenten en tijd om te relaxen. Daarbij wordt de inwendige mens niet uit het oog verloren. Bekijk het brede scala aan activiteiten nu op onze website!

Een personeelsuitje voor doeners, denkers, dromers en beslissers

De activiteiten die wij aanbieden zijn zeer divers. Zo organiseren we rustgevende tochten met een sloep, kajuitboot of rondvaartboot, waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving van de Biesbosch. Heerlijk te combineren met een wandeling door het prachtige natuurgebied. Maar voor de avonturiers onder u is het ook mogelijk om torenhoge piramides van bamboe te bouwen, spanning en sensatie te beleven op het speleiland of de lokale historie te verkennen met een kompas. U merkt het wel. Er is voor ieder wat wils. Met een personeelsuitje van Biesbosch Evenementen bezorgt u uw gezelschap een onvergetelijke dag.

Een dagje weg, volledig verzorgd

Nergens aan hoeven denken tijdens een personeelsuitje. Heerlijk. Het zal u en uw  gezelschap nergens aan ontbreken, daar zorgen we voor. Biesbosch Evenementen organiseert op basis van uw specifieke wensen dan ook alle activiteiten gedurende de dag. Inclusief de culinaire invulling. En omdat we samenwerken met diverse lokale partners kunnen we een uitgebreid totaalpakket aan diensten aanbieden. We zien bedrijfsuitjes echt als maatwerk. Immers geen mens is hetzelfde. Graag gaan we met u in gesprek over wat u precies wil. Bel daarom met 0162-687548 of stuur ons een e-mail via info@natuurlijkdoen.nl

Personeelsuitje Rotterdam, personeelsuitje Oosterhout, personeelsuitje Drimmelen, personeelsuitje Breda, personeelsuitje Dordrecht, personeelsuitje Tilburg, personeelsuitje Waalwijk, personeelsuitje Den Bosch, personeelsuitje Eindhoven, personeelsuitje Roosendaal, personeelsuitje Gorinchem. personeelsuitje Moerdijk, personeelsuitje Geertruidenberg, personeelsuitje Biesbosch, personeelsuitje Brabant, personeelsuitje Zuid-Holland, personeelsuitje Zeeland, personeelsuitje Limburg, personeelsuit België

Biesbosch Evenementen