Biesbosch Evenementen
Boottochten
Kanotochten
GPS-tochten
Speleilanden
Bamboe bouwen
Wandeltochten Drimmelen
Combi arrangementen
Vergaderen
Eten en drinken
Eten en drinken

Wat kunnen wij verzorgen voor u?

U kunt bij Biesbosch Evenementen alles onder 1 dag geregeld hebben, we werken samen met verschillende horeca bedrijven en alles wordt naar wens van de klant gemaakt en bereid.

We hebben verschillenden ontvangst, lunch en diner locaties waar u uit kunt kiezen zie hier onder onze mogelijkheden:Ontvangst lunch en Diner:

Ons Dorpshuys:

Ons Dorpshuys ligt midden in het prachtige dorp Drimmelen, je kijkt uit over het mooie kleine kreekjes en is een gezellig en sfeervol ingerichte ontvanghst locatie voor onze gasten.
U kunt hier genieten van een heerlijk kopke koffie of thee met natuurlijk een stuk appelgebak.
Maar ook kunnen ze verschillende lunch en diner mogelijk aanbieden. de opties vind u terug in de offerte die u kunt aanvragen.
Met slecht weer kunt u lekker warm en droog zitten maar met mooi weer kunt u lekker genieten van het zonnetje op het terras.

Ook zijn er verschillende kleine streek producten te koop als aandenken aan Drimmelen en Nationaalprk de Biesbosch

Ontvangst:

Koffiehuis ons Franskes:

Koffiehuis ons Franskes zit gevestigd in het Biesbosch Centrum in Drimmelen.
U vindt in het Biesbosch centrum nog een aantal opgezetten Biesbosch bewoners. ook draait er een filmpje over de Biesbosch in de filmzaal.
U kunt een klein souvenier aanschaffen als aandenken aan de Biesbosch. Ook is er de Bootschap gebevestigd mocht u wat eten of drinken vergeten zijn kunt dat nog even kopen.
Koffiehuis ons Franskes die bedoeld voor ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee met een warm wostenbroodje os een heerlijke appelpunt.Lunch en Diner:

Restaurant Het Panorama:
 
Kijkt u voor de menukaart op de website: www.etenenfeesten.nl

Of onderaan in de offerte die u aangevraagd heeft.

 
Diner:

Steppengras Zuiderklip Drimmelen:

Steppegras is van oorsprong een Belgische creatie. Hele dunne frietjes, krokant en goudgeel gebakken. Het bijzondere en grappige van steppegras is dat het wordt geserveerd als een echte berg op uw bord. Maakt u zich geen zorgen, wij zijn uw biefstukje of varkenshaasje niet vergeten. Deze liggen keurig op uw bord maar wel onder de berg frietjes. 
 
            Bij de Zuiderklip snijden en bakken we
            het steppegras vers op origineel Belgische wijze. 
            Dit geeft de friet die lekkere authentieke smaak

            Kijk voor de menu's op 
            www.zuiderklip-drimmelen.nl.

 

Biesbosch Evenementen