Biesbosch Evenementen
Boottocht
Avondtochten
Kanotochten
Eten en drinken
Pension de IJsvogel
 


Leuk en natuurlijk personeelsuitje in Gorinchem gezocht?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diverse activiteiten in de natuur!

Biesbosch Evenementen is specialist op het gebied van spel- en sportactiviteiten, rondvaarten, culinaire verrassingen, teambuilding en andere groepsuitjes. Al onze tochten worden begeleid door ervaren Biesboschgidsen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terec​​ht met gezelschappen vanaf 5 persone​n tot groepen van wel 200 personen.
Door een nauwe samenwerking met veel lokale partijen bieden wij een ruim assortiment aan diensten aan. Van varen met wandelen tot een actief speleilanden spel en van bamboebouwwerk tot toeren op een solex, er is voor ieder wat wils! Benieuwd naar wat we nog meer doen? Neem eens een kijkje in onze diverse arrangementen!

 

Verschillende arrangementen mogelijk waarbij de natuur centraal staat. 

De Biesbosch is uiteraard een prachtig natuurreservaat dat uitermate geschikt is voor groepsactiviteiten en teambuilding. En ongetwijfeld weet u zelf het beste wat voor soort activiteiten uw gezelschap het meest waardeert. Daarom is ons aanbod zeer divers en organiseren we rustige, avontuurlijke, educatieve én ontspannende activiteiten. Of juist een combinatie van verschillende elementen. U kiest zelf.

Ook het verzorgen van de inwendige mens behoort tot de mogelijkheden. Uw activiteiten wisselen we af met een gezellige ontvangst met koffie en gebak, een gezellige picknicklunch of een culinair hoogstaand diner. U roept, wij regelen. Geen probleem bij Biesbosch Evenementen.
 

Een programma op maat!

Op basis van een goed gesprek en een lekkere kop koffie spreken we gezamenlijk uw wensen door en kijken we naar welke activiteiten het beste passen bij u en uw team. Daarbij kijken we naar welke elementen u graag in de dag wil laten terugkomen. We zorgen ervoor dat u een onvergetelijk bedrijfs, personeels of familie-uitje  zal hebben. Biesbosch Evenementen ziet haar klanten namelijk nog eens terug!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de omgeving of de diverse faciliteiten? Kom gewoon eens een kijkje nemen! Bel voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte met 0162-687548 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkdoen.nl

Biesbosch Evenementen