Biesbosch Evenementen
 


Leuk groepsuitje in Brabant organiseren?

Bij ons kunt u terecht voor diverse groepsactiviteiten voor jong en oud!

Biesbosch Evenementen is gespecialiseerd in het organiseren van diverse groepsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit doen we voor groepjes vanaf 5 personen tot gezelschappen van wel 500 personen. De Biesbosch is dan ook de ideale omgeving voor uw schoolreisje, personeelsfeest of groepsuitje. Net op de grens van Brabant en Zuid-Holland ligt een prachtig stuk natuur dat zich uitstekend leent voor activiteiten met elementen als sport en spel, teambuilding, educatie en historie. Natuurlijk wordt daarbij de inwendige mens niet over het hoofd gezien. Bekijk ons brede aanbod nu op de website!

Een groepsactiviteit in de natuur, in een prachtig stukje Brabant

Veel van de activiteiten die we organiseren hebben direct te maken met een stuk natuurbeleving. Zo leert u niet alleen wat over de omgeving, u zult ook werken met diverse natuurlijke materialen en veel in aanraking komen met water en zand. Een gezond groepsuitje in Brabant dus!

Leuk voor een groepsactiviteit met de familie. Op de fiets, met de solex of een rondvaart. Of samen met uw personeel een piramide van bamboe bouwen en samen letterlijk grote hoogtes bereiken. Of gewoon een laagdrempelige vergadering organiseren. Onze zalen lenen zich daarnaast uitstekend voor het geven van seminars of workshops!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor een leuk groepsuitje in Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Elke groepsactiviteit heeft weer wat anders te bieden. Daarom verzorgen we altijd maatwerk. Hierbij houden we rekening met de specifieke wensen, de groepsgrootte, de doelstelling van het uitje en de eventuele fysieke (on)mogelijkheden. Deze bespreken we graag met u. Als u dat wil kan dat op locatie. Dan krijgt u gelijk een goede indruk van de omgeving. Maar natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen via 0162-687548 of info@natuurlijkdoen.nl Een vrijblijvende offerte aanvragen of een reservering maken is ook mogelijk!

Biesbosch Evenementen