Biesbosch Evenementen

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Een schoolreisje in de Biesbosch

Specialist in het organiseren van activiteiten in de natuur voor grote groepen

Wij verzorgen complete arrangementen met activiteiten in de natuur voor grote groepen kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. Ook voor een leuk schoolreisje kunt u bij Biesbosch Evenementen terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan creatieve en verfrissende activiteiten voor kinderen. Hierin zitten aspecten als beweging, samenwerking en educatie verwerkt. En in een natuurrijke omgeving met veel ruimte om te rennen, gillen en gek te doen zijn kinderen natuurlijk helemaal in hun element. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op onze website!

Schoolreisje in de Biesbosch, even wat anders

Als u op schoolreisje in de Biesbosch gaat, dan hebben de kinderen de dag van hun leven. Dat beloven we u. U heeft keuze uit een groot aanbod aan activiteiten die invulling kunnen geven aan al uw wensen. Wat te denken van een avontuurlijke wateroversteek, op zoek naar de schat van Aakvlaai? Of het ontdekken van een stukje regionale geschiedenis met behulp van een kompas? Een kilometers lange tocht, afgewisseld met een heerlijke picknick. Voor de echt actieve groepen bieden we diverse sport- en spelactiviteiten waarin de samenwerking tussen kinderen onderling van groot belang is. Kunt u al kiezen?

Uw handen vol

Het werken met kinderen is leuk maar intensief werk. Daarom is het belangrijk dat u zich bezig kunt houden met de begeleiding van uw groep. Biesbosch Evenementen verzorgt uw schoolreisje volledig. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. We nodigen u dan ook graag uit om even langs te komen. Dan kunnen we gezamenlijk uw specifieke wensen bespreken om zo een gebalanceerd programma samen te stellen voor uw klas. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u een reservering maken? Bel dan met 0162-687548 of mail naar info@natuurlijkdoen.nl

Biesbosch Evenementen