Biesbosch Evenementen
 


Leuk teamuitje in Brabant?

Wij organiseren de meest uiteenlopende teamuitjes voor 5 tot 200 man

Biesbosch Evenementen is sterk in het organiseren van complete arrangementen op het gebied van groepsactiviteiten. Voor uw personeelsuitje, teamuitje of andere groepsactiviteit in Brabant, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan activiteiten die elementen bevatten als educatie, sport, spel, avontuur, ontspanning en culinaire verrijking. Dit doen we voor groepjes vanaf 5 personen tot gezelschappen van wel 200 personen. Voor een scherpe prijs bieden wij u een zorgeloze dag waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Bekijk nu ons aanbod op de website!

Uw teamuitje in de Brabantse natuur

Bent u op zoek naar een gezellig teamuitje in Brabant? Bij Biesbosch Evenementen is er veel mogelijk. Het prachtige natuurrijke gebied leent zich dan ook uitstekend voor een heerlijke wandeling door de omgeving, een gezellige rondvaart over haar wateren of om er zelf op uit te trekken via de kano of kajuitboot. Ook voor groepen die graag aan hun teambuilding willen werken zijn er diverse activiteiten. Bijvoorbeeld gezamenlijk een grote piramide van bamboe bouwen, een meting van kracht, snelheid en intelligentie op het speleiland of met een kaart op zoek gaan naar de schat van Aakvlaai.

In alle rust of helemaal los!

Tijdens een personeelsuitje of teamuitje via Biesbosch Evenementen Brabant staat er maar één ding centraal: Een tevreden groep mensen die de tijd van zijn leven heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek om op basis van uw specifieke wensen te kijken naar de bestaande mogelijkheden. We zorgen voor een goede balans tussen leuke activiteiten, ontspanning en een lekker hapje eten. Bent u nog niet bekend met de prachtige omgeving van de Biesbosch? Kom dan langs en ervaar het zelf!
Voor het maken van een afspraak, de aanvraag van een vrijblijvende offerte of het plaatsen van een reservering kunt u bellen met 0162-687548 of een e-mail sturen naar info@natuurlijkdoen.nl

Teamuitje Oosterhout, teamuitje Drimmelen, teamuitje Breda,, teamuitje Tilburg, teamuitje Waalwijk, teamuitje Den Bosch, teamuitje Eindhoven, teamuitje Roosendaal, teamuitje Moerdijk, teamtuitje Geertruidenberg, teamuitje Biesbosch

 


Biesbosch Evenementen