Biesbosch Evenementen

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Aan teambuilding in de Biesbosch doen?

Biesbosch evenementen verzorgt actieve en creatieve uitjes voor groepen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van complete arrangementen op maat. Dat houdt in dat we op basis van uw specifieke wensen invulling geven aan uw bedrijfs- of personeelsuitje in de Biesbosch. De mogelijkheden zijn zeer divers. Zo kunt u kiezen voor een stukje ontspanning, maar ook op het gebied van teambuilding heeft Biesbosch Evenementen veel te bieden. Wat dacht u van een spannende tocht naar het speleiland, of het bouwen van een reusachtige piramide van bamboe? Wellicht is een avontuurlijke schattocht meer wat voor u en uw team? Kijk snel op onze website welke activiteiten u het meest aanspreken!

Bedrijfsuitjes van Biesbosch Evenementen stimuleren de samenwerking

Even lekker eruit. Weg van de dagelijkse beslommeringen en werkdruk. Elkaar eens op een andere manier leren kennen en daarbij tegelijkertijd de samenwerking intensiveren? Dan kiest u voor een personeelsuitje van Biesbosch Evenementen. In veel van onze activiteiten zitten componenten die tot samenwerking leiden. Doordat uw team op een actieve, creatieve maar vooral laagdrempelige manier met elkaar omgaat, verstevigt dit de onderlinge relaties binnen uw team. Zo ontstaat meer cohesie binnen de groep.

Een avontuur op maat!

Geen team is hetzelfde. Daarom gaan we graag met u in gesprek om op basis van uw specifieke wensen vorm te geven aan een geslaagd bedrijfsuitje voor uw personeel. Kiest u liever voor een stukje ontspanning of moet de adrenaline door de aderen gieren? Gaat u liever picknicken of wilt u zich culinair laten verrassen. Door een prettige samenwerking met een grote groep lokale partners kunnen we een volledig verzorgd arrangement aanbieden. Zo hoeft u gedurende het personeelsuitje nergens aan te denken. De Biesbosch geeft u dan echt het gevoel er even uit te zijn. Meer weten? Neem dan contact op door te bellen met 0162-687548 of te mailen met info@natuurlijkdoen.nl

Biesbosch Evenementen