Biesbosch Evenementen
 


Varen Biesbosch

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diverse activiteiten in de natuur!

Biesbosch Evenementen is specialist op het gebied van spel- en sportactiviteiten, rondvaarten, culinaire verrassingen, teambuilding en andere groepsuitjes. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht met gezelschappen vanaf 5 personen tot groepen van wel 500 personen.

Door een nauwe samenwerking met veel lokale partijen bieden wij een ruim assortiment aan diensten. Van schat zoeken tot sloepentocht en van bamboebouwwerk tot toeren op een solex, er is voor ieder wat wils! Benieuwd naar wat we nog meer doen? Neem eens een kijkje op onze website!

Een arrangement in de Biesbosch naar uw specifieke wensen samengesteld

De Biesbosch is uiteraard een prachtig natuurreservaat dat uitermate geschikt is voor groepsactiviteiten en teambuilding. En ongetwijfeld weet u zelf het beste wat voor soort activiteiten uw gezelschap het meest waardeert. Daarom is ons aanbod zeer divers en organiseren we rustige, avontuurlijke, educatieve én ontspannende activiteiten. Of juist een combinatie van verschillende elementen. U kiest zelf.

Ook het verzorgen van de inwendige mens behoort tot de mogelijkheden. Uw activiteiten wisselen we af met een gezellige ontvangst met koffie en gebak, een gezellige picknicklunch of een culinair hoogstaand diner. U roept, wij regelen. Geen probleem bij Biesbosch Evenementen.

Genieten van de natuur

Terwijl u bezig bent met het doen van leuke activiteiten, geniet u ondertussen van een heerlijk stukje natuur in de Biesbosch. Van de dijkjes en de kreekjes tot dobberende eendjes en de uitgestrekte graslandpolders. Heerlijk. Bent u nieuwsgierig geworden naar de omgeving of de diverse faciliteiten? Kom gewoon eens een kijkje nemen! Bel voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte met 0162-687548 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkdoen.nl

 
Biesbosch Evenementen