Biesbosch Evenementen
 


Schoolreisje in de buurt van Tilburg organiseren?

Wij bieden een breed scala aan leuke activiteiten voor kinderen!

Denkt u nog na over de invulling van uw schoolreisje? In Brabant bent u daarvoor bij Biesbosch Evenementen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed scala aan activiteiten die zeer geschikt zijn voor kinderen. Elementen als samenwerking, educatie en beweging zitten verankerd in de vele activiteiten die bij ons mogelijk zijn. Er is een zee van ruimte met veel groen en het allerbelangrijkste: De kinderen zijn gewoon heel de dag lekker buiten! Meer informatie over ons aanbod kunt u vinden op de website!

Ontdek je plekje tijdens een schoolreisje in Brabant

Hutten bouwen, verstoppertje spelen en natuurlijk gewoon lekker kunnen rennen en dollen. Dat is wat kinderen het allerliefst doen. En dat snappen wij maar al te goed. Volledig op basis van uw specifieke wensen kunnen we een aanbod aan activiteiten voor u samenstellen. Zo kunnen de kids op zoek gaan naar de schat van Aakvlaai, een spannend avontuur waarbij hun diverse competenties op de proef worden gesteld. Of een kilometers lange historische tocht ondernemen met als enige hulpmiddel een kompas. Bouwwerken van bamboe maken of constructies voor waterwegen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo wordt uw schoolreisje in Brabant een uitstapje waar nog lang over wordt nagepraat.

Samen spelen, samen delen

Om tot een succesvol schoolreisje voor uw school in Brabant te komen, is het van groot belang dat we goed in kaart brengen wat u precies wil. We adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Dan kunt u zich gelijk laten inspireren door de prachtige omgeving van de Biesbosch. Daarnaast zijn we goed bereikbaar, hebben we voldoende parkeergelegenheid en bieden we complete arrangementen tegen een scherpe prijs. Wilt u graag een afspraak maken of een reservering plaatsen? Neem dan contact op door te bellen met 0162-687548 of een e-mail te sturen naar info@natuurlijkdoen.nl Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Biesbosch Evenementen