Biesbosch Evenementen
Boottochten
Avondtochten
Kanotochten
GPS-tochten
Speleilanden
Bamboe bouwen
Wandeltochten Drimmelen
Combi arrangementen
Vergaderen
Eten en drinken

Van 8 Juli t/m 11 Augustus organiseren wij alleen nog maar Avondtochten door de Biesbosch op zoek naar Biesbosch bewoners.
Kijk voor met infomatie over deze tocht bij Avondtochten!

Periode van sluiting in 2019:

23 September t/m 14 Oktober

In deze periode kunnen er helaas geen Biesboschuitje geboekt worden.
Bedankt voor uw begrip.

Team Biesbosch Evenementen


Leuk teamuitje in Rotterdam gezocht?

Wij verzorgen activiteiten op het gebied van sport, spel en ontspanning

Biesbosch Evenementen is gespecialiseerd in het organiseren van complete arrangementen voor groepen. Bijvoorbeeld voor een teamuitje in en rondom de Biesbosch.  Daar wacht u een dag vol spel en avontuur. Of juist ontspanning en rust. Volledig afhankelijk van uw specifieke wensen vullen wij de dag voor u in. We zorgen voor een prettige balans tussen actieve momenten en tijd om te relaxen. Daarbij wordt de inwendige mens niet uit het oog verloren. Bekijk het brede scala aan activiteiten nu op onze website!
 

Een bedrijfsuitje  voor doeners, denkers, dromers en beslissers

De activiteiten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Zo organiseren we rustgevende tochten met een sloep, kajuitboot of rondvaartboot, waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving van de Biesbosch. Heerlijk te combineren met een wandeling door het natuurrijke gebied. Maar voor de avonturiers onder u is het ook mogelijk om torenhoge piramides van bamboe te bouwen, spanning en sensatie te beleven op het speleiland of de lokale historie te verkennen met een kompas. U merkt het wel. Er is voor ieder wat wils. Met een teamuitje van Biesbosch Evenementen, onder de rook van Breda, bezorgt u uw gezelschap een onvergetelijke dag.
 

Een dagje weg, volledig verzorgd

Nergens aan hoeven denken tijdens een teamuitje. Heerlijk. Het zal u en uw  gezelschap nergens aan ontbreken, daar zorgen we voor. Biesbosch Evenementen organiseert op basis van uw specifieke wensen dan ook alle activiteiten gedurende de dag. Inclusief de culinaire invulling. En omdat we samenwerken met diverse lokale partners kunnen we een uitgebreid totaalpakket aan diensten aanbieden. We zien teamuitjes echt als maatwerk. Immers geen mens is hetzelfde.
Graag gaan we met u in gesprek over wat u precies wil. Bel daarom met 0162-687548 of stuur ons een e-mail via info@natuurlijkdoen.nl

 
Biesbosch Evenementen