Biesbosch Evenementen

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Leuk familie uitje in en rondom de Biesbosch gezocht?

Bij ons kunt u terecht voor diverse groepsactiviteiten voor jong en oud!

Biesbosch Evenementen is gespecialiseerd in het organiseren van diverse groepsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit doen we voor groepjes vanaf 5 personen tot gezelschappen van wel 200 personen. De Biesbosch is dan ook de ideale omgeving voor uw familie uitje of familiedag. Net op de grens van Brabant en Zuid-Holland ligt een prachtig stuk natuur dat zich uitstekend leent voor activiteiten met elementen als sport en spel, teambuilding, educatie en historie. Natuurlijk wordt daarbij de inwendige mens niet over het hoofd gezien. Bekijk ons aanbod nu op de website!

Een familie uitje in de natuur, in een prachtig stukje Brabant

Veel van de activiteiten die we organiseren hebben direct te maken met een stuk natuurbeleving. Zo leert u niet allen wat over de omgeving, u zult ook werken met diverse natuurlijke materialen en veel in aanraking komen met water en zand. Een gezond familie uitje in Brabant dus!

Leuk voor een groepsactiviteit met de familie. Varen in een bootje, een potje midgedgolf of een stoere kanotocht. Of samen met de familie een piramide van bamboe bouwen en samen letterlijk grote hoogtes bereiken. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor een leuk familie uitje in Brabant bent bent u bij ons aan het juiste adres. Elke groepsactiviteit heeft weer wat anders te bieden. Daarom verzorgen we altijd maatwerk. Hierbij houden we rekening met de specifieke wensen, de groepsgrootte, de doelstelling van het uitje en eventuele fysieke (on)mogelijkheden. Deze bespreken we graag met u! Als u dat wil kan dat op locatie. Dan krijgt u gelijk een goede indruk van de omgeving. Maar natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen via 0162-687548 of  info@natuurlijkdoen.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen of een reservering maken is ook mogelijk. 


Familie uitje Rotterdam, familie uitje Oosterhout, familie uitje Drimmelen, familie uitje Breda, familie uitje Dordrecht, familie uitje Tilburg, familie uitje Waalwijk, familie uitje Den Bosch, familie uitje Eindhoven, familie uitje Roosendaal, familie uitje Gorinchem, familie uitje Moerdijk, familie uitje Biesbosch, familie uitje, Zuid-Holland, familie uitje Brabant, familie uitje Zeeland, familie uitje Limburg, familie uitje België

Biesbosch Evenementen