Biesbosch Evenementen
Boottochten
Avondtochten
Kanotochten
Vaartocht met opdrachten
Speleilanden
Bamboe bouwen
Vergaderen
Eten en drinken
Pension de IJsvogel

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Een spetterend familie uitje in Eindhoven gezocht?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diverse activiteiten in de natuur!

Biesbosch Evenementen is specialist op het gebied van spel- en sportactiviteiten, rondvaarten, culinaire verrassingen, teambuilding en andere familie uitjes. Al onze tochten worden begeleid door ervaren Biesboschgidsen. Families kunnen bij ons terecht met gezelschappen vanaf 5 personen tot groepen van wel 200 personen. 

Door een nauwe samenwerking met veel lokale partijen bieden wij een ruim assortiment aan diensten aan. Van varen met wandelen tot een actief speleilanden spel en van bamboewerken tot toeren op een solex, er is voor ieder wat wils! Benieuwd naar wat we nog meer doen? Neem eens een kijkje in onze diverse arrangementen!

Een arrangement in de Biesbosch naar uw specifieke wensen samengesteld

De Biesbosch is uiteraard een prachtig natuurreservaat dat uitermate geschikt is voor uw familie uitje. En ongetwijfeld weet u zelf het beste wat voor soort activiteit uw gezelschap het meest waardeert. Daarom is ons aanbod zeer divers en organiseren we rustige, avondtuurlijke, educatieve en ontspannende activiteiten. Of juist een combinatie van verschillende elementen. U kiest zelf!

Ook het verzorgen van de inwendige mens behoort tot de mogelijkheden. uw activiteiten wisselen we af met een gezellig ontvangst met koffie en gebak, een gezellige picknicklunch of culinair hoogstaand diner. U roept, wij regelen. Geen probleem bij Biesbosch evenementen! Voor het maken van een afspraak, de aanvraag van een vrijblijvende offerte of het plaatsen van een reservering kunt u bellen met 0162-687548 of een e-mail sturen naar info@natuurlijkdoen.nl

 
Biesbosch Evenementen