Biesbosch Evenementen
Boottocht
Avondtochten
Kanotochten
Eten en drinken
Pension de IJsvogel
 


Een spetterend familie uitje in Zeeland gezocht?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van diverse activiteiten in de natuur!

Biesbosch Evenementen is specialist op het gebied van spel- en sportactiviteiten, rondvaarten, culinaire verrassingen, teambuilding en andere familie uitjes. Al onze tochten worden begeleid door ervaren Biesboschgidsen. Families kunnen bij ons terecht met gezelschappen vanaf 5 personen tot groepen van wel 200 personen. 

Door een nauwe samenwerking met veel lokale partijen bieden wij een ruim assortiment aan diensten aan. Van varen met wandelen tot een actief speleilanden spel en van bamboewerken tot toeren op een solex, er is voor ieder wat wils! Benieuwd naar wat we nog meer doen? Neem eens een kijkje in onze diverse arrangementen!

Een arrangement in de Biesbosch naar uw specifieke wensen samengesteld

De Biesbosch is uiteraard een prachtig natuurreservaat dat uitermate geschikt is voor uw familie uitje. En ongetwijfeld weet u zelf het beste wat voor soort activiteit uw gezelschap het meest waardeert. Daarom is ons aanbod zeer divers en organiseren we rustige, avondtuurlijke, educatieve en ontspannende activiteiten. Of juist een combinatie van verschillende elementen. U kiest zelf!

Ook het verzorgen van de inwendige mens behoort tot de mogelijkheden. uw activiteiten wisselen we af met een gezellig ontvangst met koffie en gebak, een gezellige picknicklunch of culinair hoogstaand diner. U roept, wij regelen. Geen probleem bij Biesbosch evenementen! Voor het maken van een afspraak, de aanvraag van een vrijblijvende offerte of het plaatsen van een reservering kunt u bellen met 0162-687548 of een e-mail sturen naar info@natuurlijkdoen.nl

 
Biesbosch Evenementen