Biesbosch Evenementen

Beste Bezoeker,

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Via deze weg wil ik u op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode van 2020.

Biesbosch Evenementen is maar een klein evenementen bureau wat gerund wordt als hobby. I.V.M. Zwangerschapsverlof zal Biesbosch Evenementen gesloten zijn vanaf Maandag 14 September 2020 t/m Maandag 1 Maart 2021.

Hopelijk is het Corona beleid in 2021 niet meer in beeld en kunnen wij u weer voorzien van een leuk uitje in de Biesbosch.

Bedankt voor uw begrip en hopelijk kunnen we u weer onthalen in 2021 en rondleiden door de Biesbosch.


 


Opzoek naar een arrangement in en rondom de Biesbosch?

Wij zijn sterk in het samenstellen van particuliere en zakelijke arrangementen

De Biesbosch is een prachtig natuurreservaat dat uitermate geschikt is voor veel verschillende arrangementen. Biesbosch Evenementen is een specialist op het gebied van het ontwikkelen van passende arrangementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Al onze tochten worden begeleid door ervaren Biesboschgidsen. Ons aanbod is zeer divers en we organiseren zowel rustige, avontuurlijke, educatieve als ontspannende activiteiten. Een arrangement met een combinatie van verschillende elementen is ook mogelijk!

Genieten van de natuur

Terwijl u bezig bent met het uitvoeren van de activiteiten geniet u ondertussen van een heerlijks stukje natuur in de Biesbosch. Van de dijkjes en de kreekjes tot dobberende eendjes en de uitgestrekte graslandpolders. Het is heerlijk! Bent u nieuwsgierig geworden naar de omgeving of de diverse faciliteiten? Kom gewoon eens een kijkje nemen! Bel voor het maken van een afspraak naar 0162-687548 of een vraag een vrijblijvende offerte aan door een e-mail te sturen naar info@natuurlijkdoen.nl


Arrangementen Rotterdam, arrangementen Oosterhout, arrangementen Drimmelen, arrangementen Breda, arrangementen Dordrecht, arrangementen Tilburg, arrangementen Waalijk, arrangementen Den Bosch, arrangementen Eindhoven, arrangementen Roosendaal, arrangementen Gorinchem, arrangementen Moerdijk, arrangementen Biesbosch, arrangementen Zuid-Holland, arrangementen Brabant, arrangementen Zeeland, arrangementen Limburg, arrangementen België
Biesbosch Evenementen